Calitate. Competenta. Experienta.

Ne demonstram capabilitatile in fiecare zi!

Pentru investitori de top.

Lucrarile de constructii civile, industriale si cele de infrastructura rutiera impreuna cu activitatile conexe ale acestora reprezinta obiectul principal de activitate al companiei. Executia lucrarilor se asigura la nivel de inalta performanta, corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Companiile noastre isi selecteaza extrem de atent angajatii si subantreprenorii, specialisti cu vechime in domeniu, 91% din personal fiind de inalta si medie calificare. Intreg colectivul propriu si de subantreprenori este de specialitate, avand experienta solida in lucrarile cu caracter deosebit.Cladirea cu destinatia birouri, atelierul pentru confectii metalice, magaziile, unitatea de intretinere si reparatii auto, punctele sanitare corespunzatoare, statii mobile de carburanti, curtea, locuri de parcare si toate celelalte elemente fac din spatiul in care societatea isi desfasoara activitatea sa fie unul foarte bine organizat.

Energoplus 2 _ 1. PLAN  ETAJ

Constructii civile si industriale

Construim durabil din materiale calitative. Proiectele dezvoltate pana acum stau dovata seriozitatii si onestitatii noastre. Prestam toate serviciile necesare lucrarilor de antrepriza generala in constructii livrand la termen cladiri competitive la nivel cu standardele ridicate conform carora suntem certificati. Capabilitatile echipelor noastre de profesionisti augmentate de cele tehnice si de parcul vast de utilaje si utilitare alaturi de retelele de furnizori si parteneri dezvoltate ne recomanda pentru proiecte de cea mai mare complexitate.

Infrastructura rutiera

Realizam cu profesionalism si dedicare lucrari de constructii de drumuri, reabilitari de drumuri, constructii de poduri, constructii si intretinere pentru infrastructura aeroportuara si orice infrastructura de transport. Ne ridicam la standardele internationale recunoscute atat in domeniul constructiilor cat si al managementului si demonstram prin portofoliul de lucrari deja dezvoltate excelenta atat in Romania cat si in strainatate.

Infrastructura feroviara

Expertiza si experienta acumulata, alaturi de certificarile si standardele de performanta carora ne supunem sunt garantii pentru executii calitative. Colaboram cu autoritati nationale si straine pentru dezvoltarea infrastructurilor feroviale durabile si calitative. Capabilitatile noastre asigura dezvoltarea proiectelor in toate stadiile si fazele necesare.

Apa-canal si Edilitare

Construim pentru comunitati. Colaboram cu autoritatile realizand cu profesonalism si transparenta infrastructura tehnico-edilitara - ansamblul sistemelor de utilitati publice destinate furnizarii/prestarii serviciilor de utilitati publice.

Demolari

Control si forta in perfect echilibru. Prestam cu profesionalism demolari mecanice, demolari prin implozie si explozie controlata, iar capabilitatile noastre ne permit intreprinderea tuturor serviciilor conexe necesare pentru realizarea tuturor activitatilor necesare.

Statii de epurare

Apa este sursa vietii! La Energoplus credem in importanta calitatii si a preciziei asa ca efectuam cu succes lucrari garantate de constructie a statiilor de epurare: pregatirea documentatiei pentru aprobari si avize, proiectare, lucrari de pregatire a ariei de constructie, reabilitare constructii existente, lucrari constructie efectiva, instalatii mecanice, montaj conducte, procurare si montaj echipamente mecanice, electrice, punere in functiune si efectuare teste functionare, instruire personal.

Electricitate și telecomunicații

Activam cu succes in domeniul electricitatii si al telecomunicatiilor realizand solutii la cheie prin executia de constructii retele de comunicatii integrate voce/date pe suport de cupru si fibre optice, constructii piloni, montaje echipamente radio, constructii retele electrice.

Inchiriere utilaje si echipamente pentru constructii

Va punem la dispozitie spre inchiriere utilaje si echipamente aflate in proprietatea companiei noastre. Pentru detalii si lista echipamentelor disponibile va rugam sa ne contactati.

Ce ne recomanda?

Descopera filozofia noastra

Grija fata de clienti

Suntem dedicati performantei si demolarii tuturor obstacolelor. Avem grija fata de telurile si obiectivele clientilor nostri respectand intotdeauna cele mai inalte standarde de proiectare si dezvoltare. Construim pentru tine!

Experienta

Ne mandrim cu zeci de proiecte construite sustenabil, cu ajutorul celor mai inalte tehnologi si a echipelor strategic alese. Sistemele si procesele noastre reflecta toata experienta acumulata in peste zece ani de munca.

Competentele personalului

Investim continuu in procese specializate de selectie si instruiere a personalului nostru. In plus fata de asta construim echipe din indivizi alesi strategic in functie de competentele necesare proiectului avut in target.

Tehnologie si inovatie

Capabilitatile noastre in materie de utilaje sunt in continua dezvoltare. Acordam o importanta aparte tehnologiei de ultima generatie si a metodelor de lucru care garanteaza eficienta si calitatea serviciilor noastre.